آیا مردم واقعا غذاهای پرینت شده با پرینترهای سه بعدی را می خورند؟

در تاریخ 1395/10/22 منتشر گردیده

باوجود اینکه تکنولوژی غذا های پرینت شده توسط پرینت های سه بعدی یا شکلات های سه بعدی، آب نبات ها، و حتی پیتزای پرینت شده ی سه بعدی، به سرعت در حال پیش رفتن است، این سوال همچنان وجود دارد: که آیا مردم به غذا های پرینت شده ی سه بعدی واقعا علاقه مند هستند یا خیر؟ برای کمک به یافتن جواب این سوال، تیمی از محققان از دانشگاه کانبرای استرالیا اقدام به یک نظرسنجی کرده اند تا تعداد افرادی که واقعا مشتاق به این تکنولوژی و استفاده غذا های پرینت شده با پرینتر سه بعدی در رژیم غذایی خود هستند را بررسی نمایند. در طول سال های اخیر مطالعات زیادی در جهت توسعه نوآوری در ارتباط با خوراکی های پرینت شده سه بعدی توسط شرکت های مختلف انجام شده است. حتی ناسا، به محققین خود ماموریت داد تا پرینترهای سه بعدی غذا را توسعه دهند، تا این تکنولوژی درنهایت قادر به تهیه غذاهای مغذی و لذیذ پرینت شده سه بعدی در فضا باشد. به طور مشابه، مکان هایی مانند خانه های سالمندان و بیمارستان می تواند از مزایای مواد غذایی پرینت شده سه بعدی بهره برده و به عنوان عملی خارق العاده، ویتامین بسته بندی شده جویدنی و قابل هضم را به راحتی برای ساکنان خود ایجاد نماید. از سویی دیگر، رستوران های مشهور به سمت پتانسیل های غذاهای پرینت شده سه بعدی نیز کشیده شده اند. یک رستوران در لندن اقدام به ارائه منوی غذاهای هنری و خلاقانه توسط این نوع غذاهای پرینت شده با چاپگرهای سه بعدی کرده است. در نظرسنجی انجام شده، از 30 استرالیایی در رابطه با نحوه ی بازخورد ایشان در مقابل غذاهای پرینت شده سه بعدی سوالاتی پرسیده شده است. این نظر سنجی از طریق یک گروه متمرکز آنلاین در مارس 2016 انجام شد. نتایج این تحقیق تا حدودی شگفت آور بود و نشان داد که بسیاری از مردم از این تکنولوژی چیزی نشنیده اند و فقط از پرینت سه بعدی پلاستیک و فلزات مطلع بودند. نتایج نشان داد که افراد بیشتر تمایل به غذاهای معمولی تر دارند، مانند شکلات پرینت شده سه بعدی، پیتزا و پاستا و در مورد مکعب هایی از حشرات پرینت شده سه بعدی تمایلی نشان نمی دهند. قابل درک است در جامعه ای که توصیه هایی مبنی بر غذای طبیعی و ارگانیک می شود، این سوءظن در مورد کیفیت غذاهای پرینت شده ایجاد خواهد شد. با وجود این شک و تردید به نظر می رسد که مردم با اینگونه غذاها بیشتر آشنا خواهند شد. مطابق با نتیجه گیری محققان، یافته ها نشان می دهد که افرادی که مایل به ترویج تکنولوژی غذاهای پرینت شده سه بعدی هستند می بایست ویژگی های محتوا، کیفیت غذاها را نیز درنظر بگیرند تا بتوانند آن را به یک فن آوری قابل قبول مبدل سازند.

نمایش تصویر